February 17, 2012

Podrška

Uplatnica.rs će uvek izaći u susret humanitarnim akcijama i omogućiti im potpuno besplatno korišćenje njenih servisa. Ukoliko i vi želite da iskoristite ovaj servis za vašu humanitarnu akciju kontaktirajte nas.

6 Comments

 • Jovan says:

  Uplatnica naloga za prenos je manjih dimenzija od standardne kada se odštampa. U bacni prave problem zbog toga

 • Nenad says:

  Da li još uvek radite oko izmena na uplatnicama .. Nema komentara više od godinu dana i više pa sam se pitao da li ima još ljudi koje interesuje ovaj način pripreme pre plaćanja ili se i dalje još koristi.. Pozz Hvala Nenad

  • prokka says:

   Pozdrav Nenade,
   Izvini na velikom kašnjenju u odgovoru. Kao što si i sam primetio jedno vreme nisam radio na ovom servisu, ali od početka ove godine ponovo sam aktivan. Možda si već primetio izmene poput svih šifri plaćanja na nalogu za uplatu, dodate mogućnosti snimanja naloga sa uplatom sa potvrdom o uplati, poboljšanom izgledu…

   Ukoliko imaš predlog na čemu bi trebalo sledeće da radimo, biće mi drago da čujem.

   Srdačan pozdrav,
   Jovan

 • Lazar says:

  U poziv na broj , znam da je malo glupo pitanje , ali sta i kako da stavim tamo?

 • Nevena says:

  Da li mozemo da proverimo koliko smo tacno novca uplatili salter sluzbeniku I koliko nam je tacno vraceno,jer mislim da mi nije tacan iznos vracen?

  • prokka says:

   Preko ovog sajta to ne možete da uradite, ali ukolko mislite da postoji problem možete da se žalite u banci gde ste obavili transakciju. Možda postoji mogućnost da se na sigurnosnim kamerama utvrdi tačno stanje, mada verujem da su male šanse sa za to jer je pitanje da li će banka želeti da vam da pristup ili da ona sama prekontroliše video materijal. Pošto sada vidim da ste me ovo pitali pre pet dana, nadam se da ste već uspešno rešili problem.