Posted on Mar 12, 2015

Uplatnica.rs – Planovi za proleće 2015

future

Dugo je prošlo od prethodnog posta, više od 2 godine, i kao što ste i sami primetili nisam posvećivao dovoljno vremena ovom projektu. Krajem prošle godine opet se probudila energija i želja za radom, a tradicionalno DIDS ju je dodatno boostovao 🙂

U prethodnom periodu sam dodao nalog za uplatu sa potvrdom o uplati, slično kao računi koje dobijate od Telekoma, Telenora, Infostana… Ali o tome ću pisati u posebnom članku.

Trenutno skupljam predloge i ideje šta je to što je vama važno.

Za sada se na spisku nalaze:

  • Povećanje rezolucije uplatnice (planiram da prebacim naloge u PDF format) – Marko
  • Dodavanje naloga za isplatu i naloga za uplatu – Marko
  • Sređivanje dimenzija naloga da budu iste kao originali – Zoran Petković

Šta biste vi još dodali?

Posted on Jan 26, 2013

10 000 napravljenih uplatnica!

Prošlo je godinu dana od kako je ovaj projekat ugledao svetlost dana i veliko nam je zadovoljstvo da objavimo da je napravljeno je više od 10 000 uplatnica! Hvala vam na ukazanom poverenju!
Glavni cilj za ovu godinu jeste da se omogući prijava korisnika kako bi mogli da sačuvate vaše uplatnice i za naknadna korišćenja. Objavićemo narednog meseca i osnovnu verziju API-ja, mada su neki od vas već prokljuvili kako mogu da se generišu slike. Naravno, i dalje se najviše radujemo vašim idejama i predlozima.

Zahvalili bismo se posebno RNIDS-u koji je prepoznao potencijal projekta i omogućio da ga predstavimo na DIDS 2012. Hvala 🙂

Posted on Jan 29, 2012

500 napravljenih uplatnica!

Za manje od mesec dana Uplatnica.rs je već ostvarila prvi cilj, a to je 500 napravljenih uplatnica. Veliko mi je zadovoljstvo što ste u ovako kratkom periodu prihvatili servisi i nesebično davali ideje kako da ga poboljšamo. Verujem da ćemo sledeći cilj od 1000 uplatnica ostvariti već u februaru.

Veliki pozdrav od Upltnica.rs tima 🙂